Doa Memikat Isteri Orang

Dulu ada post cara memikat bini orang , mungkin tak berhasil. Jadi perlu mempertingkatkan usaha dengan berdoa. Saya tak pernah jumpa doa macam ni. Isshh………… berdoalah benda lain.  Buat apalah sampai nak berdoa untuk memikat isteri orang tu.  Tak baik nak runtuhkan rumahtangga orang. Doa moga rumahtangga mereka kekal bahagia aman damai ke akhir hayat kan lebih elok. Kalaulah anda bujang, carilah gadis yang masih belum bertukar geran ( belum dimiliki )

Doa harian seperti doa sebelum tidur bolehlah saya bagi. Intan cukup hafal doa ni… he he he.

Ada dalam bentuk PDF, boleh muat turun doa-doa harian di [sini]

Tips untuk mudah tidur lena. Tak perlulah sampai macam iklan tilam sultan Ikea

Tasbih, tahmid dan takbir  – Subhanallah , Alhamdulillah dan AllahuAkbar . Tak perlu nak bilang berapa kali sebab rasanya tak sempat pun 33 kali dah lena. Syaitan tu dengki mana boleh tengok kita berzikir. Dia mesti melompat-lompat atas kelopak mata suruh pejam…

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Comments

  1. nizam6281 says:

    hoho..ade gak doa meikat isteri oranng…
    sah nak meruntuhkan masjid orang kan
    .-= nizam6281´s last blog ..TAWARAN BIASISWA DARI MARA (KE JEPUN) 2010 =-.

  2. LOL. dia nak bini siapa ni,ma? HAHAHHA baik lah dia mnintak doa cepat kaya ke,ada jugak logiknya T______________T

    yonna hafal doa nak tidur je hahaha
    eh boleh gelak pulak T__________T
    intan yang kecik tu pun hafal doa bgn tido :p

  3. alamak..ramai lagi anak dara.bini orang pun nak usya..hehe :mrgreen: ..btw..itu guna plugin apa utk tau referal camtu?
    .-= aizuddin´s last blog ..Basic Pasal Nuffnang Yang Patut Anda Tahu =-.

  4. Ish ish ish….!! Macam-macam pesen orang ni. :lol:

    Eh… dah lama Tie tak datang sini, ekk. Baru perasan. Hi hi….

    .
    .
    .
    Suka theme ni. Sejuk mata memandang. Sekarang ni kat ganu panas ting ting!!

    • Laa… bila baca kat bawah ‘Selamat Datang’ tu tertulis “Kunjungan terakhir anda pada Sun, Feb 14, 2010 07:21:22 PM” . Macam mana boleh terlepas pandang, ekk ? :oops:

      .
      .
      ~ Kat sini streamyx dah slow semula.. puas menunggu loadingnya.

  5. wah…bahaya tu siap doa nak pikat bini org..pikat anak dara dah la.. :)

  6. kadang2 bini org pun terlebih gatal, heheheh

    bertepuk sebelah tangan pasti tidak berbunyi,,, skrg bukan lelaki je mulakan….perempuan pun dah ada mulakan
    .-= mijie´s last blog ..Ringkas sahaja =-.

  7. Bertaubatlah bagi sesapa yang sibuk nak runtuhkan rumah tangga orang tu.
    .-= samdaddycool´s last blog ..Fesyen Tudung Terkini 2010 : Tudung Lycra Purnama Merindu =-.

  8. de jugak org cari benda camni.. tah, carilah anak dara, buat apa isteri org ni.. tak baik..
    .-= fiezaradzi´s last blog ..Fenomena Digital =-.

  9. betul..banyak gadis yg di luar sana dh ada pengalaman macam bini org..kenapa yg dah bersuami juga yg di cari a.k.a digilakan :mrgreen:

    wordpress nya template lelawa jugak kan…

  10. kebiasannya, isteri orang memang cantik dimata lelaki yang dah kawin..klu tak percaya, cubalah tanya abang2 yang dah kawin kat luar sana..klu tak pandai kawal diri, boleh rosak rumahtangga orang lain..
    .-= Nadri´s last blog ..Anai-Anai & Al-Quran =-.

    • Azizuan says:

      kat mata orang bujang pon cantik gak..haha
      orang cakap pompuan yang dah kawin ni muka berseri sikit dari bujang..kan?kan?
      .-= Azizuan´s last blog ..Kedah Kalah, Negeri Sembilan Juara Final Piala FA =-.

  11. Lol!! sampai tahap tuh! jelas sangat masyarakat sekarang dah rusakk!!
    .-= Jiji´s last blog ..Aku mimpikan lelaki lain… =-.

  12. Hafiz Mohd says:

    buruk benar perengai org skuwnk nih.. mula2 bini org lepas tu nenek org pulak.. >_<
    .-= Hafiz Mohd´s last blog ..Life Without Phone =-.

  13. pelik2 je org sekarang ni… :shock:
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..Buah hati baru~ =-.

  14. Salam kunjungan,

    Bagus jugak insan yang mencari maklumat berkaitan tajuk entri tu. Mungkin impak perasaan ingin tahu:

    1. Mencari maklumat berkaitan doa-doa sampingan.
    2. Pernahkah orang buat entri seperti itu.
    3. Bersedia drp isterinya didoakan oleh orang lain.
    4. Meneroka ruang yang mungkin tak terfikir oleh orang lain.
    5. Mcm-mcm alasan boleh diberi…

    hheheheh….
    Lama sungguh tak komen kat blog kujie aihhh…
    .-= Azlanlin´s last blog ..ROBOTIK : Bualan anak-beranak =-.

  15. MrRollies says:

    siot tol sape yg search ni..
    xde pompuan lain ke? huhu
    nak bini org gak =oo=
    .-= MrRollies´s last blog ..Filem Gay Melayu : Apa Fedahnya? =-.

  16. Apa…ada orang yang nak berdoa untuk pikat isteri orang lain? :/

  17. lor!!!!
    ingatkan ada doa cam tu..
    baru nak blajo!!!

    gadis yang belum bertukar geran!!!
    hahahaaaa
    .-= mie´s last blog ..:: bila si teruna berjiwang :: =-.

    • kalau betul kak jie bagi doa memikat bini orang tu
      kejap lagi hangus blog kena bakar dgn bini2 orang..hehehe

      • Nasib baik takde doa macam tu..
        kalau tak, abis la post kak jie ni jadi wanted satu malaysia, sebab semua nk belajar..
        hehe..

  18. dia taktao ke takleh ngorat bini org…iskh2..byk g ank dara kt luar tuh/..
    .-= jmr´s last blog ..Bila lelaki peluk-memeluk.. =-.

  19. kekadang tertido lupa baca doa..so tido sungguh la tidak enak..mcm2 mimpi2 mengarut..
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

  20. sha tak heran kalau orang ada yang nak doa camtu kak jie…zaman sekarang nieh sha tak paham kenapa ada org yang nak sangat ngan bini orang;)
    .-= cheryna´s last blog ..sha: i want to hold your hand =-.

    • itulah sha………….ramai lagi gadis yang masih boleh dimiliki , nak juga pikat bini orang

      nak tau ke ngapa bini orang ni ‘terhot dipasaran’?

      huhu….. nanti keluar banyak fakta nanti, kecil hati pula anak2 dara ..haha

  21. samanosuke_04 says:

    haish!! suka sangat kakjie guna tajuk2 perangkap camnie.. baru ingat bleh curik bini orang betol2 tadi.. haish.. heehee, papepun thanks for sharing… hoho, apsal lepas klik link tue sampai kat blog azmanishak rr? ke memang sengaja buat camtue?
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Top 7 Benda Best Nak Buat Bila Bersendirian.. =-.

    • nk kena tarik telinga la tu….. bini orang nk dipikat
      kan ramai lagi gadis2 genit..kat facebook banyak..hehe
      mmg doa2 harian tu dgn pic tu dari sana

  22. memang selalu bini orang tu nampak cantik daripada bini sendiri.. syaitan menjalankan tugasnya. bab doa tidur tu.. anak saya panggil doa Allah.. kadangkala bila dia takut malam-malam mula ler dia suruh baca doa tu. Dah berkali-kali ajar itu doa tidur tapi susahnya nak hakis pandangan pertama seorang anak :)
    .-= cikgu isza´s last blog ..Cikgu-Cikgu Diserang! =-.

    • rumput halaman org nampak segar, sedangkan yg dlm halaman sendiri tak dibaja…hehe
      budak2 tapi apa saja doa yg dia minta, kalau utk kebaikan – biar saja.
      cakap benda2 yg baik juga doa, kan…

  23. ada jugak manusia macam ni….hurmm….
    .-= Kancilbiru´s last blog ..Hari Ini & Semalam.. =-.

  24. salam kak jie. curik-curik online pakai handpone.
    bill nak naik sampaio RM3k. meksis gila. tak pandai
    buat Data Charge Calculation. Besok depa akan revert
    balik pasal apa naik sampai RM3k. gile..

    lupe nak cakap.. thanks for the backlink.
    ianya muncul kat blog plak. heran betoi.
    mungkin sebab kakjie ada pakai plugin do follow kot?
    saya pon dah aktivate kan plugin tu. so kalau ade orang
    buat backlink dia cepat menangkap le cenggitu.
    tapi saya pon tak paham sangat ke-related-an mende
    alah plugin tu.

    • 3k, dpt advertorial tiap hari baru cukup sebulan tu..hehehe
      itulah backlink tu kadang2 pening..angau kot
      kadang2 ada..kadang2 susah nk muncul

  25. Wan Perlis says:

    perkongsian yg baik dr kak kujie
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

  26. tak belajar agama ker org tu? huhu

  27. hik3..terkejut bila baca tajuk..adake doa camtu…hak3…dulu pernah susah tidur lena..
    .-= eyriqazz´s last blog ..Kenangan Saya Bersama RTM =-.

    • uik……….jgn minta doa mcm tu
      kalau kak jie bagi
      hangus blog ni kena bakar dgn ‘presiden persatuan isteri-isteri semalaysia’

  28. kak jie~hehehe
    ingatkan ade doa tuh tadi..
    doa takde kot, tapi cara2 nak pikat tuh ade~=)
    .-= nabiel´s last blog ..GAMBAR SATAY UNTUK SANTAPAN KORANG..(Sangat Sedap!) =-.

  29. peh..mmg beliau seorang yang benar2 ikhlas dalam mencintai isteri orang.. :mrgreen: :twisted:
    .-= yoy´s last blog ..Kisah Aku dan Resdung. =-.

  30. hoh .. ingat ada doa macam tu .. macam tak caya jer :)
    tp lebih elok doa untuk pasangan masing2 .. pikat pasangan masing2

    “Ya Allah, kurniakanlah aku isteri-isteri yang soleh dan zuriat yang soleh yang menyejukkan hati dan pandanganku. Amin!”
    .-= hydir´s last blog ..Mari belajar kitaran hidup blogger =-.

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by ~K'mar~, mr.k. mr.k said: RT @kujie: betul ke bini orang lebih memikat? http://bit.ly/a4Fh5g <<— susah nak cakap la.. […]