For Display Only

stesen minyak sg lembing

Lokasi : Sungai Lembing, Kuantan, Pahang

Yang sewaktu dengannya –

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. pergh!
    yang ini lg
    Jom terjah post menarik dari fazrol erbaik… ..Promosi Jualan Barang Kemas untuk hari raya!My Profile

  2. posting yang memiliki arti 🙂

  3. sangat rare dan old school la..terbaik..
    Jom terjah post menarik dari Sharafie ..Cara Dan Tips Terbaik Menggunakan Duit Gaji BulananMy Profile

  4. ni 1001 kenangan ke ni?hehe..ke pam minyak ni ada sejarah tersendiri..
    Jom terjah post menarik dari Hafizul ..Top Komentator Februari 2013 Pondok KecilMy Profile

  5. sape keje sini untung..
    privacy terjamin..
    lawa plak tu bumbung dia..
    Jom terjah post menarik dari izwanyusof ..Blog Doctor Love Tiada TauliahMy Profile

  6. pam minyak lama ini siap berbumbung lagi.
    Jom terjah post menarik dari akubiomed ..Senarai 14 bilionair individu terkaya di Malaysia 2013My Profile

  7. Kalau tak silap,pam minyak ni dok di tengah2 jalan..betul ke?
    Jom terjah post menarik dari Hairul Azni ..Akhirnya Percutian Ke Cameron Highlands Berjaya.My Profile

  8. tapak bersejarah tu..
    Jom terjah post menarik dari pipoq ..Setuju ?My Profile

  9. macam2 ada..inipun buat artifak..mesti ade cerita unik…
    Jom terjah post menarik dari hafizmd ..Wordless Wednesday #31 Meniti HariMy Profile

  10. Pun boleh dibuat pameran.. Hehe..
    Jom terjah post menarik dari Hazmin Hamudin ..Wordless Wednesday | Dah Dapat AkhirnyaMy Profile

  11. syaifuddin alias says:

    haha ..memang buat pameran je ni ..
    Jom terjah post menarik dari syaifuddin alias ..10 Orang yang Dibuang Dari Padang MahsyarMy Profile

  12. hmmmm..cantik gak buat hiasan.huhuh
    Jom terjah post menarik dari Jawatan Kosong Kerajaan ..Jawatan Kosong Di Malaysia Airlines (MAS)My Profile

  13. Dah tak digunakan lagi ke atau petrol out of stock.
    Jom terjah post menarik dari hatiputera ..Wordless Wednesday – Di Pagi Hari InstaplaceMy Profile

  14. Ingatkan ada pemberian minyak percuma…hehe.
    Jom terjah post menarik dari Bin Muhammad ..Wordless – Cinta, Kasih dan SayangMy Profile

  15. apa yg istimewa sampai ‘dia’ tak dialihkan kak jie? ke saje je…
    Jom terjah post menarik dari fiezaradzi ..Review Buku | Mustafa Kamal AtaturkMy Profile

  16. wah.. tmpt tu dah jd mcm muzium mini.. kekeke
    Jom terjah post menarik dari fariq ..Real Madrid Ke Final Singkirkan BarcelonaMy Profile

  17. Akak pergi tmn negara ya? 🙂

  18. banyak stesen minyak ni.. 🙂
    Jom terjah post menarik dari Aya ..Komisen ke 2 dari Jobdirumah.comMy Profile

  19. uiiks.. dua minggu lepas maza lawat sg. lembing.. tak nampak lak bendalah ini.. hehehe
    Jom terjah post menarik dari maza ..Gangster Celop: Hanis Zulaikha ke Layar PerakMy Profile

  20. aset terpelihara ni kakjie dah jadi tinggalan sejarah ni hehe
    p/s: lajunya blog hehehe
    Jom terjah post menarik dari topo ..Potret Gergasi yang Dihasilkan Daripada 2000 Kuntum Bunga CarnationMy Profile

  21. Itu tempat orang boleh berehat aa erk kak? sambil ditemani pam minyak… 😀
    Jom terjah post menarik dari Eizil ..Bagaimana untuk mengubah paparan spectacu.la discussionMy Profile

  22. ingat kat terengganu tadi gambar ni tadi..hehe
    Jom terjah post menarik dari afif ..Tips Belajar Menaip PantasMy Profile

Trackbacks

  1. […] Saya pernah jumpa pam minyak yang special juga – kat Sungai Lembing […]