Entri popular 2009


Hari ini 31/12/2009 – hari terakhir 2009. Macam satu tradisi, saya melihat ramai blogger gigih membuat post mengimbau kenangan 2009 atau di Ambang Sore 2010.

ย 

Saya pun tak mahu ketinggalan – nanti out of date, katanya. ย Ada banyak entri yang saya suka tetapi tak logik juga untuk saya liskan kesemua di sini, jadi inilah antara entri popular blog Hidup Biar Sedap 2009 mengikut kategori.

Tags –ย Ketika cinta itu mati kau tidak perlu mati bersamanya
Sudut HatiKisah Melankolik Kekasih Lewat Usia
Rumahtangga Abang, I know what you did last night!
Resepi Sambal Tahun Belulang
PeribadiCari duit jangan hilang kawan
PerayaanRamadan dalam hidup saya
Nuffnang – Sudah gaharu cendana pula, sudahlah kalah di’fire’ pula
Pengetahuan AmCara-cara nak mimpi basah
Motivasi Yang tajam tumpul, yang bisa tawar
Isu SemasaDoktor curi tulang benda hitam di lebuhraya Setia Alam
Cuti-cuti Malaysia
Kuala Lumpur – Jakarta- Bandung
Terangganu – layan gambar dan cerita sensasi
BloggerKeputusannya saya tak popular
Blog TutorialHari bertemu pelanggan vol 5
Artis dan HiburanNorman Hakim ditangkap khalwat
Artikel – Menu apa tadi?
AnakTersandung bukannya terjatuh
LawakHow to get white hair
Lirik Lagu – November Rain

ยฉKujie – untuk lebih mengenali , baca entri saya di [sini]

p/s – klik saja – semua link di blog ini akan ‘open new window’

39 Replies to “Entri popular 2009”

  1. wah, tak terfikir nak buat entri sebegini. maklumlah, blog sy pun masih baru. ๐Ÿ™‚
    .-= mohdisa´s last blog ..Bermulalah Misi Mencapai Impian =-.

  2. Banyak kali ya entri popular akang. Benar2x blog popular. Selamat TAHUN BARU 2010 ๐Ÿ˜›
    .-= jawatan kosong´s last blog ..Project Secretary Vacancy 2010 =-.

  3. Tahniah!
    Banyak betul hasil penulisan Kujie…

    Tentu banyak kenangan indah pada tahun 2009.
    Selamat Menyambut 2010.
    .-= Kak Long´s last blog ..Full stop =-.

  4. salam kakjie..

    lama tak mai blog kakjie..
    bertambah2 mantap nampaknya..
    .-= am´s last blog ..$4 Untuk Sekeping Tinggalan Sejarah.. โ€œDeclaration of Independenceโ€ =-.

  5. huhuhu

    maza teringin juga hendak menulis entry terhangat di Gubuk Kecil Kembara Jalanan itew..

    puas sudah maza membelek.. dari atas kepala hingga ke dalam bucu kain…naik berpinar2 pula mata ini..

    apa yg maza dapati, semua tajuk2 entry maza popular! hmm
    mcm tu ek?

    eloklah maza tak nukilkan mana2 yg terpopular..kanzz..

  6. Salam Kak Jie,

    Entri-entri yang menarik tu Kak Jie. Tajuknya sahaja sudah menarik. Incik RestNrileks bagi yang ni kedudukan carta no.1 sekali. :mrgreen: :mrgreen:

    “Pengetahuan Am โ€“ Cara-cara nak mimpi basah”

    Selamat Tahum Baru 2010 semoga “Hidup Biar Sedap” makin sedap dan bertambah kaw-kaw.

    ๐Ÿ˜‰
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal =-.

    1. @Incik RestNrilekS, cekap betul mata dia – tak kan nak cari cara-cara lagi kot
      rasanya dah boleh bagi tips dan panduan pun ๐Ÿ˜†

  7. banyak tu senarai…tapi akan cuba mentelaahnya semuanya…hehe..
    pasni pasti ak akan digelar “Ulat Blog”…
    kalau orang minat baca buku dipanggil Ulat Buku…huhu

  8. blogger yang ada “sumthing” je yg mampu buat senarai macam ni.. :mrgreen:
    .-= beliamuda´s last blog ..Putus Jari Kaki, Patah Tulang Pipi dan Patah Tengkuk =-.

    1. @beliamuda, semua entri hal berlaku seharian
      cuma ada yg ditulis sekali lalu tidak terlalu jelas
      apa lagi hal2 terlalu peribadi
      ada yg tek perlu di tulis ๐Ÿ˜†

  9. k.jie memang mantap.
    nanti klau mak saya dah retire, sy nk ajar die berblog..
    nnt boleh berguru ngan k.jie..
    hehe
    selamat tahun baru..

      1. @Kujie, oh tidakk..kantoii.hehe
        memang tak sambut new year la dari dulu..
        tak tau nape.tak reti.. ๐Ÿ˜ณ
        tapi kalau konsert2 tu dah biasa je..

  10. kalau dilihat dari berapa banyaknya hasil tulisan akak sudah pasti berbaloi apa yang disenaraikan.

    dah tu banyak pula entri yang hebat! jeles, jeles (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Drama Cinta Balqis TV3, Boleh Melalaikan? =-.

    1. @megat, kat Dashboard ada 1197 entri ๐Ÿ˜†
      tetapi kak jie tak pernah jemu, kerap membelek entri lama,
      walau hanya sebaris ayat – rasa dekat sgt dgn kehidupan
      meresap ke jiwa

      hehehe ๐Ÿ˜†

      melankolik tahun baru

      1. @Kujie, tu la pasal kak, saya sendiri pun tak jemu tengok muka surat kenangan lalu tu (he3). ada benda yang saya perlu belajar (hu3).
        .-= megat´s last blog ..Drama Cinta Balqis TV3, Boleh Melalaikan? =-.

Comments are closed.