Entri popular 2009


Hari ini 31/12/2009 – hari terakhir 2009. Macam satu tradisi, saya melihat ramai blogger gigih membuat post mengimbau kenangan 2009 atau di Ambang Sore 2010.

ย 

Saya pun tak mahu ketinggalan – nanti out of date, katanya. ย Ada banyak entri yang saya suka tetapi tak logik juga untuk saya liskan kesemua di sini, jadi inilah antara entri popular blog Hidup Biar Sedap 2009 mengikut kategori.

Tags –ย Ketika cinta itu mati kau tidak perlu mati bersamanya
Sudut HatiKisah Melankolik Kekasih Lewat Usia
Rumahtangga Abang, I know what you did last night!
Resepi Sambal Tahun Belulang
PeribadiCari duit jangan hilang kawan
PerayaanRamadan dalam hidup saya
Nuffnang – Sudah gaharu cendana pula, sudahlah kalah di’fire’ pula
Pengetahuan AmCara-cara nak mimpi basah
Motivasi Yang tajam tumpul, yang bisa tawar
Isu SemasaDoktor curi tulang benda hitam di lebuhraya Setia Alam
Cuti-cuti Malaysia
Kuala Lumpur – Jakarta- Bandung
Terangganu – layan gambar dan cerita sensasi
BloggerKeputusannya saya tak popular
Blog TutorialHari bertemu pelanggan vol 5
Artis dan HiburanNorman Hakim ditangkap khalwat
Artikel – Menu apa tadi?
AnakTersandung bukannya terjatuh
LawakHow to get white hair
Lirik Lagu – November Rain

ยฉKujie – untuk lebih mengenali , baca entri saya di [sini]

p/s – klik saja – semua link di blog ini akan ‘open new window’

About Kujie

Pemilik tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat di dalam laman ini. Jika anda memerlukan perkhidmatan nasihat yang khusus, sila dapatkan pakar bertauliah dan berpengetahuan di dalam bidang berkenaan.

Untuk biodata penuh boleh lihat di Biodata Kujie

Mereka Yang Berkongsi Rasa

  1. wah, tak terfikir nak buat entri sebegini. maklumlah, blog sy pun masih baru. ๐Ÿ™‚
    .-= mohdisa´s last blog ..Bermulalah Misi Mencapai Impian =-.

  2. hampir separuh entri yg popular tu saye bace..insyaAllah akan dibace nant bile berkesempatan..mmg cekap btulla kak jie mengarang nie..ade isi yang boleh diambil pengajaran..thanks kak jie..teruskan utk tahun 2010.. ๐Ÿ˜›
    .-= hafizmd´s last blog ..Keputusan Malaysia lawan Vietnam – Akhir bola sepak sukan sea =-.

  3. Pejam celik, dah lama rasanya berkenalan di alam siber…

  4. jawatan kosong says:

    Banyak kali ya entri popular akang. Benar2x blog popular. Selamat TAHUN BARU 2010 ๐Ÿ˜›
    .-= jawatan kosong´s last blog ..Project Secretary Vacancy 2010 =-.

  5. Entri menarik sepanjang 2009.
    .-= mesticun´s last blog ..Hos bomba main pesta air =-.

  6. K Jie,
    Selamat tahun baru.
    Nanti nak baca slow2lah entry2 yang banyak2 tu

  7. Banyaknya entri yang saya tak pernah baca ini. ๐Ÿ˜€
    .-= tekkaus´s last blog ..Let’s Pluck Nephelium lappaceum AKA Rambutan =-.

  8. Banyaknya entry…… Congrats ye!
    .-= Dak Wan´s last blog ..Club 2010 : Azam? =-.

  9. wah best2 entry terpilih tu.. rasa2nya dah baca semua, tapi nak ja baca balik pun sebab sedap hehehe.. tapi buka sekarang, dah ngantuk, mata dah berat sangat.

    Nite Kak Jie. Selamat tahun baru… semoga semuanya semakin baik..tahun ni tentu ditunggu2 sebab abang tak ingat akan pulang kan :mrgreen:
    .-= iza~de~bintang´s last blog ..Waktu Yang Berlalu Tak Akan Berulang… Sayonara 2009, Selamat Datang 2010. =-.

  10. selamat tahun baru!
    .-= Lan Bingka´s last blog ..Karnival bowling 2010 =-.

  11. slmt menyambut 2010…moga lebih mantap karya2 tulisan kujie utk renungan semua peminat Hidup Biar Sedap
    .-= kenari´s last blog ..Touch Down Alor Setar 27th Dec.2009 =-.

  12. kak jie,

    semoga 2010 jadi lebih meletop.. teruskan jadi up to date (hijrah ke masehi?)
    .-= Aykay´s last blog ..Sambutlah 1 Muharram 1431h dengan pengharapan =-.

  13. Mesti entri tu ribu2 view tu
    .-= zool´s last blog ..Selamat Tahun Baru 2010 , azam tahun baru =-.

  14. Tahniah!
    Banyak betul hasil penulisan Kujie…

    Tentu banyak kenangan indah pada tahun 2009.
    Selamat Menyambut 2010.
    .-= Kak Long´s last blog ..Full stop =-.

  15. wow thanks ! (sementara menunggu count down gua layan dulu ~)
    .-= Eldy´s last blog ..Ucapan tahun baru 2010 =-.

  16. Hampir semuanya saya baca entri-entri terhangat di Kujie2 dot com.. Banyak kenangan tahun 2009.. Semuanya best2 belaka.
    .-= samdaddycool´s last blog ..Free Online Coupons =-.

  17. salam kakjie..

    lama tak mai blog kakjie..
    bertambah2 mantap nampaknya..
    .-= am´s last blog ..$4 Untuk Sekeping Tinggalan Sejarah.. โ€œDeclaration of Independenceโ€ =-.

  18. huhuhu

    maza teringin juga hendak menulis entry terhangat di Gubuk Kecil Kembara Jalanan itew..

    puas sudah maza membelek.. dari atas kepala hingga ke dalam bucu kain…naik berpinar2 pula mata ini..

    apa yg maza dapati, semua tajuk2 entry maza popular! hmm
    mcm tu ek?

    eloklah maza tak nukilkan mana2 yg terpopular..kanzz..

  19. entah kenapa semakin sampai ke penghujung tahun jari ni makin malas nak bergerak atas keybod :roll:

    selamat tahun baru 2010~ jom dating kat rawang :mrgreen:
    .-= ~mrs azmi~´s last blog ..klasik ohh =-.

  20. Salam Kak Jie,

    Entri-entri yang menarik tu Kak Jie. Tajuknya sahaja sudah menarik. Incik RestNrileks bagi yang ni kedudukan carta no.1 sekali. :mrgreen: :mrgreen:

    “Pengetahuan Am โ€“ Cara-cara nak mimpi basah”

    Selamat Tahum Baru 2010 semoga “Hidup Biar Sedap” makin sedap dan bertambah kaw-kaw.

    ๐Ÿ˜‰
    .-= Incik RestNrilekS´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal =-.

    • @Incik RestNrilekS, cekap betul mata dia – tak kan nak cari cara-cara lagi kot
      rasanya dah boleh bagi tips dan panduan pun ๐Ÿ˜†

  21. Masih ada lagi entri yang belum baca tu, insyallah akan baca bila ada kelapangan. Setiap yg ngetop past ada istimewanya
    .-= denaihati´s last blog ..Selamat TINGGAL blogku sayang =-.

  22. banyak tu senarai…tapi akan cuba mentelaahnya semuanya…hehe..
    pasni pasti ak akan digelar “Ulat Blog”…
    kalau orang minat baca buku dipanggil Ulat Buku…huhu

  23. selamat tahun baru kak jie…. huhuhu
    .-= paeh´s last blog ..aku dah block pillow fight =-.

  24. blogger yang ada “sumthing” je yg mampu buat senarai macam ni.. :mrgreen:
    .-= beliamuda´s last blog ..Putus Jari Kaki, Patah Tulang Pipi dan Patah Tengkuk =-.

  25. k.jie memang mantap.
    nanti klau mak saya dah retire, sy nk ajar die berblog..
    nnt boleh berguru ngan k.jie..
    hehe
    selamat tahun baru..

  26. waa..malam ni nak baca semua!!!!huhu

  27. kalau dilihat dari berapa banyaknya hasil tulisan akak sudah pasti berbaloi apa yang disenaraikan.

    dah tu banyak pula entri yang hebat! jeles, jeles (ha3)
    .-= megat´s last blog ..Drama Cinta Balqis TV3, Boleh Melalaikan? =-.

    • @megat, kat Dashboard ada 1197 entri ๐Ÿ˜†
      tetapi kak jie tak pernah jemu, kerap membelek entri lama,
      walau hanya sebaris ayat – rasa dekat sgt dgn kehidupan
      meresap ke jiwa

      hehehe ๐Ÿ˜†

      melankolik tahun baru

      • @Kujie, tu la pasal kak, saya sendiri pun tak jemu tengok muka surat kenangan lalu tu (he3). ada benda yang saya perlu belajar (hu3).
        .-= megat´s last blog ..Drama Cinta Balqis TV3, Boleh Melalaikan? =-.